Loading....
Loading....

    Posted by 2fingers in Romanian News

    Posted on November 17th, 2009

    Pentru cine nu stie, appulo.us este site-ul preferat al detinatorilor de iPhone ce vor aplicatiile din iTunes dar nu au bani sau nu vor sa plateasca pentru a le folosi si prefera sa le descarce gratis pe cele crackuite.

    Datorita numarului foarte mare de vizitatori (3 milioane pe zi dupa spusele adminului), serverele ce ii hosteaza nu au mai facut fata traficului si s-a implementat pentru cateva saptamani “The Troll Bridge”, un mic quiz afisat pe index, fara completarea corecta a acestuia neputand fii accesata lista de aplicatii. Partea amuzanta a acestui quiz este imposibilitatea utilizatorilor de a sti raspunsurile la majoritatea intrebarilor, asa ca in clipa de fata motoarele de cautare sunt bombardate cu intrebarile respective.

    Cine are rabdare sa urmareasca in permanenta appulo.us si sa publice pe propriile site-uri raspunsurile la intrebari (chiar si raspunsuri gresite), poate avea parte de un spike de trafic consistent asa ca… aviz amatorilor de Google spam.

    ====================

    TEST (de curiozitate) -> The answer for the question “Who did Labrat attempt to con into writing a private Appulous clone for his website?” is andyadam.

    The answer is on this user profile http://hackulo.us/forums/index.php?showuser=3

    How did I find it?

    Join hackulo.us board. Search for staff usernames by changing user id number (in this case was showuser=3). Admins and important (old) staff members are always registered first so… it’s a child play if you know how online communities works.

    L.E. – BTW: guys if you need to download an application from appulo.us, just search it on Google and click the “cache” button. You don’t need to know appulous password to access download pages from Google cache. Doh!

    untitled

    Random Posts

    4 Responses to “Appulo.us cu al lor “The Troll Bridge”, o posibila sursa de trafic”

    1. B7ackAnge7z Says:

      Hmmm… Google cache – un adevarat hacktool (doar ca uneori trebuie sa ai si noroc)…

      offtopic:
      Cei care sunt la curent, explicati va rog, cum a ajuns “chestia” asta aici:
      http://www.dreamspark.ru/js/blockview.js

    2. kodeina Says:

      bun blog :)

    3. B7ackAnge7z Says:

      Despre ceea ce am scris mai sus (offtopic-ul): fisierul a fost modificat, dar erau “citeva rinduri”, care incarcau de pe 2 servere exploituri si 1 trojan, ce erau “oferite” gratis utilizatorilor. Nu e mare problema, doar ca DreamSpark e un proiect Microsoft si foarte vizitat, si plus la aceasta acele rinduri au stat acolo neatinse mai mult de 7 zile…

    4. ghici Says:

      din pacate au facut ff multi asta deja :)

    Leave a Reply