Loading....
Loading....

    Posted by 2fingers in English News

    Posted on January 26th, 2009

    O lege nescrisa a webmail-ului este sa nu accepti javascript in mesaje pentru a proteja conturile userilor. In categoria celor care nu stiau acest lucru se afla si cei de la luxmail.ro.

    In primele doua minute de teste am crezut ca este un serviciu robust cu filtre anti xss destul de bune. Nu a trebuit insa sa ma chinui prea mult pentru ca am vazut urmatoarea optiune in casuta de compunere a mesajului:

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us

    Am crezut ca cineva a avut chef de glume cand a introdus acea optiune dar…

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us

    Iar rezultatul este urmatorul:

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us

    Acum domnilor de la luxmail.ro ce mai pot sa spun. Good job. Stiti ce pot pati userii dumneavoastra? Se pot pomeni ca cineva le fura cookies si le acceseaza mailul. Sau un mic xss worm il obliga pe user sa trimita un anumit mesaj catre toti cei din lista de contact, lucru ce duce la propagarea problemei voastre. Cand asigurati servicii de mail chiar trebuie sa aveti securitatea foarte bine pusa la punct. Datele confidentiale ale oamenilor sunt in mainile voastre si nu trebuie sa aiba nimeni acces la ele.

    Concluzia? Nu folositi acest serviciu. Puteti avea surprize extrem de neplacute.

    Sintaxa folosita in demonstratie este <a href=javascript:alert(document.cookie)>Text oarecare</a>. Puteti folosi editorul html din serviciul lor de mail pentru a dezvolta demonstratia.

    Related Posts

    6 Responses to “Servicii de mail periculoase – Luxmail.ro”

    1. Catalin Says:

      Ce cookies sa fure ? Nu e pe baza de cookies.

      BTW: o adresa de mail pe care putem sa discutam ?

      salut

    2. 2fingers Says:

      Salut.

      La rubrica pages exista o adresa de contact.

    3. Alex Says:

      Buna..o rugaminte..cum as putea renunta la contul lor de p luxmail.ro?multumesc..

    4. camelia Says:

      nu mai pot accesa adresa mea de mail oare ce s-a intamplat?

    5. Luxmail.ro Says:

      Domnilor,nu va lasati influentati de ”anumiti” oameni care fac reclama proasta la site!
      Ceea ce a pus acel ”anumit” pe acest topic este o modificare ( facatura ).
      Nu credeti pe oricine care va zice ca un ”anumit” site este periculos,prost hostat,etc.
      Folositi-va judecata!
      Va multumesc si o zi buna!

      Echipa Luxmail.ro

    6. Robert Says:

      !!!ATENTIE!!!
      SERVICIUL DE MESAGERIE ”Luxmail.ro” NU MAI ESTE DISPONIBIL!
      TOTI CEI CARE AU AVUT CONT PE Luxmail.ro SI-AU PIERDUT TOATE E-mailuri-le SI CONTURILE!
      AM AVUT SI EU DEASEMENEA CONT PE Luxmail.ro, DAR L-AM STERS IMEDIAT CE MI-A APARUT EXACT CE I-A APARUT LUI 2fingers!
      SLAVA DOMNULUI CA S-A STERS Luxmail.ro! CONTURILE DVS. NU ERAU IN SIGURANTA PE Luxmail.ro, SI ORICINE VA PUTEA COTROBAI PRIN LUCRURI!
      VA RECOMAND 2 SERVICII DE E-mail FOARTE CUNOSCUTE!
      Yahoo! SAU MSN .

      -@Luxmail.ro-
      SITE-UL TAU ESTE MORT! NU M-AI PUNE PAIE PE FOC SI TU! :D

    Leave a Reply